Pengasas Bawal Exclusive, Haliza Maysuri menunjukkan label tulin tudung Bawal Exclusive dan Swarovski pada sidang media mengenai rampasan tudung yang meniru cap dagang Bawal Exclusive hasil serbuan pihak Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna di St. Regis Hotel, Kuala Lumpur. foto HAZROL ZAINAL, 11 SEPTEMBER 2019.
Pengasas Bawal Exclusive, Haliza Maysuri bercakap pada sidang media mengenai rampasan tudung yang meniru cap dagang Bawal Exclusive hasil serbuan pihak Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna di St. Regis Hotel, Kuala Lumpur. foto HAZROL ZAINAL, 11 SEPTEMBER 2019.
Pengasas Bawal Exclusive, Haliza Maysuri membincangkan sesuatu dengan peguamnya, Ahmad Hafiz Zubir (kiri) dan Wardatul Ikmal Mohamad Kamal (kanan) pada sidang media mengenai rampasan tudung yang meniru cap dagang Bawal Exclusive hasil serbuan pihak Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna di St. Regis Hotel, Kuala Lumpur. foto HAZROL ZAINAL, 11 SEPTEMBER 2019.