Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mendengar penerangan daripada Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Penduduk Paya Jaras Hilir Sungai Buloh, Azroy Abdul Manaf (tengah) mengenai rumah-rumah yang dirobohkan ketika melawat penduduk dan lokasi rumah tersebut di Paya Jaras Hilir, Selangor. foto HAZROL ZAINAL, 20 SEPTEMBER 2019.
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak (tengah) berbual bersama penduduk rumah yang dirobohkan di Paya Jaras Hilir, Paya Jaras, Selangor. foto FAREEZ FADZIL, 20 SEPTEMBER 2019
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hadir untuk melawat penduduk dan lokasi rumah yang dirobohkan di Paya Jaras Hilir, Selangor. foto HAZROL ZAINAL, 20 SEPTEMBER 2019.
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak bersalaman dengan sebahagian penduduk selepas melawat lokasi dan penduduk rumah yang dirobohkan di Paya Jaras Hilir, Selangor. foto HAZROL ZAINAL, 20 SEPTEMBER 2019.
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak melambai tangan kearah penduduk rumah yang dirobohkan selepas selesai melawat mereka ditempat penempatan sementara yang disediakan oleh penduduk kampung di Paya Jaras Hilir, Selangor. foto HAZROL ZAINAL, 20 SEPTEMBER 2019.
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mendengar penerangan daripada Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Penduduk Paya Jaras Hilir Sungai Buloh, Azroy Abdul Manaf (enam kanan) mengenai rumah-rumah yang dirobohkan ketika melawat penduduk dan lokasi rumah tersebut di Paya Jaras Hilir, Selangor. foto HAZROL ZAINAL, 20 SEPTEMBER 2019.