Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (tengah) menyaksikan pertukaran dokumen Memorandum Kerjasama antara Menteri Sumber Manusia, V. Sivakumar (dua kiri) dengan wakil daripada Sunway Services, Tan Sri Razman Md Hashim Che Din Md Hashim (dua kanan) pada Majlis Menandatangani Memorandum Kerjasama Transformasi Program Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) antara kerajaan bersama Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) dan Syarikat Swasta di Institut Latihan Perindustrian (ILP) Jalan Kuchai Lama. Foto HAZROL ZAINAL, 16 MAC 2023.
Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi bersalaman dengan barisan wakil pihak industri yang berkerjasama bersama kerajaan selepas pemeteraian 10 Memorandum Kerjasama pada Majlis Menandatangani Memorandum Kerjasama Transformasi Program Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) antara kerajaan bersama Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) dan Syarikat Swasta di Institut Latihan Perindustrian (ILP) Jalan Kuchai Lama. Foto HAZROL ZAINAL, 16 MAC 2023.
Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (tengah) diiringi oleh Menteri Sumber Manusia, V. Sivakumar bergambar bersama barisan wakil pihak industri yang berkerjasama bersama kerajaan selepas pemeteraian 10 Memorandum Kerjasama pada Majlis Menandatangani Memorandum Kerjasama Transformasi Program Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) antara kerajaan bersama Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC) dan Syarikat Swasta di Institut Latihan Perindustrian (ILP) Jalan Kuchai Lama. Foto HAZROL ZAINAL, 16 MAC 2023.