Menteri Perladangan dan Komoditi, Datuk Seri Johari Abdul Ghani (tengah) diiringi timbalannya, Datuk Chan Foong Chin disambut kakitangan kementerian pada hari pertama mula tugas di Pejabat Kementerian Perladangan dan Komoditi, Putrajaya. Foto WAN NABIL NASIR, 13 DISEMBER 2023.
Menteri Perladangan dan Komoditi, Datuk Seri Johari Abdul Ghani diiringi timbalannya, Datuk Chan Foong Chin mengimbas kad perakam waktu pada hari pertama mula tugas di Pejabat Kementerian Perladangan dan Komoditi, Putrajaya. Foto WAN NABIL NASIR, 13 DISEMBER 2023.
Menteri Perladangan dan Komoditi, Datuk Seri Johari Abdul Ghani (kiri) diiringi timbalannya, Datuk Chan Foong Chin selepas pas kakitangan kementerian pada hari pertama mula tugas di Pejabat Kementerian Perladangan dan Komoditi, Putrajaya. Foto WAN NABIL NASIR, 13 DISEMBER 2023.
Menteri Perladangan dan Komoditi, Datuk Seri Johari Abdul Ghani (tengah) bersama timbalannya, Datuk Chan Foong Chin (kanan) dan Timbalan Ketua Setiausaha Kementerian Perladangan dan Komoditi (KPK), Datuk Mad Zaidi Mohd. Karli@Sukari bergambar sebelum memulakan taklimat bersama warga kementerian pada hari pertama mula tugas di Pejabat Kementerian Perladangan dan Komoditi, Putrajaya. Foto WAN NABIL NASIR, 13 DISEMBER 2023.
Menteri Perladangan dan Komoditi, Datuk Seri Johari Abdul Ghani (kanan) mempengerusikan mesyuarat bersama warga kementerian sambil diiringi timbalannya, Datuk Chan Foong Chin pada hari pertama mula tugas di Pejabat Kementerian Perladangan dan Komoditi, Putrajaya. Foto WAN NABIL NASIR, 13 DISEMBER 2023.