Ahli Majlis Pimpinan Pusat Keadilan, Rodziah Ismail (kanan) memakaikan lencana keadilan selepas menerima borang keahlian Fadhlina Siddiq (kiri) pada Program Regenerasi Wanita dan Pengumuman Keanggotaan Keadilan di Ibu Pejabat Keadilan, Petaling Jaya. foto FAREEZ FADZIL, 04 JULAI 2020.
Ahli Majlis Pimpinan Pusat Keadilan, Rodziah Ismail (kanan) menerima borang keahlian Fadhlina Siddiq (kiri) sambil diperhatikan Ahli Parlimen Permatang Pauh, Nurul Izzah Anwar (dua kiri) dan Naib Presiden Wanita Keadilan, Sangeetha Jayakumar (dua kanan) pada Program Regenerasi Wanita dan Pengumuman Keanggotaan Keadilan di Ibu Pejabat Keadilan, Petaling Jaya. foto FAREEZ FADZIL, 04 JULAI 2020.
Anggota baharu keahlian, Fadhlina Siddiq pada Program Regenerasi Wanita dan Pengumuman Keanggotaan Keadilan di Ibu Pejabat Keadilan, Petaling Jaya. foto FAREEZ FADZIL, 04 JULAI 2020.
Ahli Parlimen Permatang Pauh, Nurul Izzah Anwar (dua kiri) berbual mesra bersama sebahagian Wanita Keadilan pada Program Regenerasi Wanita dan Pengumuman Keanggotaan Keadilan di Ibu Pejabat Keadilan, Petaling Jaya. foto FAREEZ FADZIL, 04 JULAI 2020.

1 Komen

  1. Kan lebih baik duduk di rumah layan suami jaga anak dan malxm berkhidmat ubtuk suami supaya dapat kurangkan poligami atau suami nilah di siam. Daripada sivuk berlparti tang tidak ada faedah lagi pulak ketuanya penyokong LGBT.

Comments are closed.