partying wild party Kajang police station disco light karaoke ketum alcohol women JIPS misconduct SOP violation sex video scandal sexual harassment ustaz Islamic preacher PDRM

KUALA LUMPUR – Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengesahkan terdapat penerbangan helikopter miliknya di ruang udara berhampiran Singapura hari ini bagi tugas rasmi.

Namun, sepanjang penugasan itu, PDRM tidak dimaklumkan oleh pihak berkuasa ruang udara Singapura mengenai insiden helikopter itu telah memasuki ruang udara negara jiran, kata Pengarah Jabatan Keselamatan Dalam Negeri, Datuk Hazani Ghazali.

Beliau berkata demikian bagi menjawab sebaran mesej di media sosial yang mendakwa helikopter PDRM telah menceroboh ruang udara Singapura. – MalaysiaGazette

IKUTI KAMI DI MEDIA SOSIAL

Facebook : Malaysia Gazette
X : @malaysiagazette
Instagram : @malaysiagazette
Youtube MG : MalaysiaGazette TV
Youtube MGFlash : MG Flash
TikTok : Malaysia Gazette
Threads : Malaysia Gazette
Whatsapp Channel : Malaysia Gazette
Telegram : Malaysia Gazette
Spotify : MG Podcast