Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Datuk Seri Mustapa Mohamed (tengah) bersama Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Sulaiman Md Ali (dua kiri) beramah mesra dengan sebahagian peserta yang hadir pada Konvensyen Hala Tuju Perancangan Pembangunan Negeri Melaka dan Sesi Roadshow Pasca Rancangan Malaysia ke Dua Belas di DoubleTree By Hilton, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 21 JANUARI 2022.
Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Datuk Seri Mustapa Mohamed bercakap pada sesi soal jawab ketika Konvensyen Hala Tuju Perancangan Pembangunan Negeri Melaka dan Sesi Roadshow Pasca Rancangan Malaysia ke Dua Belas di DoubleTree By Hilton, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 21 JANUARI 2022.
Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Ekonomi) Datuk Seri Mustapa Mohamed (kanan) mengatakan sesuatu dengan Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Sulaiman Md Ali pada Konvensyen Hala Tuju Perancangan Pembangunan Negeri Melaka dan Sesi Roadshow Pasca Rancangan Malaysia ke Dua Belas di DoubleTree By Hilton, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 21 JANUARI 2022.