Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein beramah mesra dengan Komander Jeneral Republik Turki, H.E Jeneral Arif Cetin (dua kanan) pada Majlis Penghargaan dan Pengumuman Pameran Perkhidmatan Pertahanan Asia (DSA) dan Pameran Antarabangsa Keselamatan Kebangsaan (NATSEC) Asia 2024 di Pusat Pameran dan Dagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 31 MAC 2022.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein bersama Timbalan Menteri Kementerian Dalam Negeri ll, Datuk Jonathan Yasin pada Majlis Penghargaan dan Pengumuman Pameran Perkhidmatan Pertahanan Asia (DSA) dan Pameran Antarabangsa Keselamatan Kebangsaan (NATSEC) Asia 2024 di Pusat Pameran dan Dagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 31 MAC 2022.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein bergambar kenangan dengan Timbalan Menteri Kementerian Dalam Negeri ll, Datuk Jonathan Yasin serta yang lain pada Majlis Penghargaan dan Pengumuman Pameran Perkhidmatan Pertahanan Asia (DSA) dan Pameran Antarabangsa Keselamatan Kebangsaan (NATSEC) Asia 2024 di Pusat Pameran dan Dagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 31 MAC 2022.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein beramah mesra dengan pegawai tentera dari luar negara yang hadir pada Majlis Penghargaan dan Pengumuman Pameran Perkhidmatan Pertahanan Asia (DSA) dan Pameran Antarabangsa Keselamatan Kebangsaan (NATSEC) Asia 2024 di Pusat Pameran dan Dagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 31 MAC 2022.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussein bergambar dengan petugas-petugas yang menjayakan DSA dan NATSEC 2022 pada Majlis Penghargaan dan Pengumuman Pameran Perkhidmatan Pertahanan Asia (DSA) dan Pameran Antarabangsa Keselamatan Kebangsaan (NATSEC) Asia 2024 di Pusat Pameran dan Dagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 31 MAC 2022.