Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail (tiga kiri) bersama Bendahari Agung Barisan Nasional yang juga calon Barisan Nasional P.153 Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein (kiri) serta calon Barisan Nasional P.087 Kuala Krau, Datuk Seri Ismail Mohamed Said (dua kiri) menyantuni masyarakat setempat yang hadir pada Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.
Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail bersama jentera BN menunggang motosikal beramai-ramai untuk menghadiri Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.
Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail mendengar penerangan daripada Bendahari Agung Barisan Nasional yang juga calon Barisan Nasional P.153 Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein pada Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.
Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail berucap pada Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.
Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail bersama Bendahari Agung Barisan Nasional yang juga calon Barisan Nasional P.153 Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein serta calon Barisan Nasional P.087 Kuala Krau, Datuk Seri Ismail Mohamed Said berdikir barat dengan jentera BN pada Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.
Menteri Besar Pahang yang juga calon Barisan Nasional N.02 Jelai, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail (tiga kiri) bersama Bendahari Agung Barisan Nasional yang juga calon Barisan Nasional P.153 Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein (tiga kanan), calon Barisan Nasional P.087 Kuala Krau, Datuk Seri Ismail Mohamed Said (dua kanan) bersama tiga calon DUN yang lain bergambar sambil melaungkan ‘Hidup BN’ pada Majlis Ramah Mesra Pemimpin Barisan Nasional di Jenderak Utara, Kuala Krau, Pahang. Foto HAZROL ZAINAL, 10 NOVEMBER 2022.