Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa Dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi (tengah) diiringi Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Nancy Shukri (empat kiri) beramah mesra dengan sebahagian gelandangan pada Program Singgah Moreh Bersama Komuniti Gelandangan di Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 24 MAC 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa Dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi (kiri) menyampaikan sumbangan kepada gelandangan pada Program Singgah Moreh Bersama Komuniti Gelandangan di Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 24 MAC 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi (tiga kiri) bersama Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Nancy Shukri (tengah) menyaksikan penyerahan replika cek sumbangan yang diserahkan oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Senator Datuk Dr. Mohd Na’im Mokhtar (dua kiri) kepada wakil Yayasan Kebajikan Negara, Nordina Haron (dua kanan) pada Program Singgah Moreh Bersama Komuniti Gelandangan di Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 24 MAC 2023.