Perdana Menteri yang juga Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersama calon Pakatan Harapan, Karmaine Sardini bergambar sambil mengangkat tangan pada Majlis Sarapan Pagi Bersama NGO Parlimen Tanjung Piai sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) P.165 Tanjung Piai di di Warung 800 Pekan Nanas, di Pontian, Johor. foto HAZROL ZAINAL, 14 NOVEMBER 2019.
Perdana Menteri yang juga Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersalaman dan berswafoto dengan sebahagian penduduk yang hadir pada Majlis Sarapan Pagi Bersama NGO Parlimen Tanjung Piai sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) P.165 Tanjung Piai di di Warung 800 Pekan Nanas, di Pontian, Johor. foto HAZROL ZAINAL, 14 NOVEMBER 2019.
Perdana Menteri yang juga Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersalaman dengan sebahagian penduduk yang hadir pada Majlis Sarapan Pagi Bersama NGO Parlimen Tanjung Piai sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) P.165 Tanjung Piai di di Warung 800 Pekan Nanas, di Pontian, Johor. foto HAZROL ZAINAL, 14 NOVEMBER 2019.
Perdana Menteri yang juga Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr. Mahathir Mohamad diiringi Timbalan Presiden Pakatan Harapan, Tan Sri Muhyiddin Yassin melambai tangan ke arah orang ramai yang hadir pada Majlis Sarapan Pagi Bersama NGO Parlimen Tanjung Piai sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) P.165 Tanjung Piai di Warung 800 Pekan Nanas, di Pontian, Johor. foto HAZROL ZAINAL, 14 NOVEMBER 2019.
Perdana Menteri yang juga Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr. Mahathir Mohamad hadir pada Majlis Sarapan Pagi Bersama NGO Parlimen Tanjung Piai sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) P.165 Tanjung Piai di di Warung 800 Pekan Nanas, di Pontian, Johor. foto HAZROL ZAINAL, 14 NOVEMBER 2019.