Bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail pada Majlis Apresiasi KPDNHEP 2020 di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Putrajaya. foto SYAFIQ AMBAK, 06 MAC 2020.
Bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail bercakap kepada media pada Majlis Apresiasi KPDNHEP 2020 di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Putrajaya. foto SYAFIQ AMBAK, 06 MAC 2020.
Bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail (dua kiri) beramah mesra bersama kakitangan kementeriannya pada Majlis Apresiasi KPDNHEP 2020 di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Putrajaya. foto SYAFIQ AMBAK, 06 MAC 2020.
Bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail (tengah) bergambar bersama kakitangan kementeriannya pada Majlis Apresiasi KPDNHEP 2020 di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Putrajaya. foto SYAFIQ AMBAK, 06 MAC 2020.
Bekas Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP), Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail (dua kanan) bersalaman dengan kakitangan kementeriannya pada Majlis Apresiasi KPDNHEP 2020 di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Putrajaya. foto SYAFIQ AMBAK, 06 MAC 2020.

1 Komen

  1. kaki spin punya si saifuddin.
    Ingat lagi waktu soal rakyat TV3. Dia nk tunjuk Kononnya PH masih Rakyat suka, dia kata PH tak pernah kalah dlm siri PRK kerana PH menang 5…Muafakat Nasional pun menang 5…jadinya seri la… Yela seri, tiga kerusi PRK yg dilangsungkan adalah kerusi PH menang pada pru14…dan pada prk MN merampas 3 kerusi, 2 parlimen 1 dun… Jadi maknanya bukan seri la tapi ph kalah 3-0. Kenapa dia xnak bagitahu? Nampak sangat nk cover.. Ingat Rakyat bodoh ke.. Lain la kalau raykat

Comments are closed.