TERKINI : Memang Ada Tabligh, Suspek Covid19 di Sekitar PJ – ACP Nik Ezanee

Walaupun tidak memberikan apa-apa perincian atas sebab keselamatan, pihak polis memaklumkan telah berjaya menjejaki tabligh suspek Covid-19 di sekitar kawasan ini.

Bagaimanapun, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, ACP Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, beliau tidak boleh mendedahkan apa-apa butiran berkaitan perkara itu buat masa ini kepada umum.

Sebaliknya kata beliau, pihaknya akan bekerjasama dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk tindakan susulan pada bila-bilq masa. “Memang ada tabligh-tabligh ini di PJ juga. Kita ada kesan.

Tapi saya tiada sebarang liberty untuk kata apa-apa tentang perkara ini. “Biarlah kami bekerjasama dengan KKM dulu,” katanya ringkas ketika disoal sama ada terdapat tabligh-tabligh dipercayai positif wabak Covid19 di sekitar kawasan Petaling Jaya.

1 Komen

  1. Aku bukan benci tabligh.. Aku bukan benci manusia tu… Tapi sangat benci dengan sikap dan perangai yang tak bertanggungjawab.. Menyusahkan org. Memang celaka perangai mcm tu… Kau ingat org akan redha jika terkena jangkitan yg kau bawak tu hanya kerana sikap lahanat kau tu…. Puih!!!

Comments are closed.