Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun (tiga dari kanan) bergambar bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Saifuddin Abdullah (tiga dari kiri) dan CEO Bank Islam, Mohd. Muazzam Mohamed (kiri) serta Ketua Setiausaha Kementerian Pembangunan Wanita, Keuarga dan Masyarakat, Datuk Dr. Junaidah Kamarruddin (kanan), Ketua Pegawai Perniagaan bank Islam Malaysia Berhad Mizan Misram (dua dari kiri) dan Ketua Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat, Zulkifli Ismail (dua dari kanan) selepas menandatangani memorandum persefahaman bagi program kebajikan sosial berasaskan platform ekonomi digital dalam mewujudkan masyarakat pintar ketika di Grand Hyatt, Kuala Lumpur. foto MOHD ADZLAN, 13 OGOS 2020.
Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun (berdiri dua dari kanan) bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Saifuddin Abdullah (berdiri dua dari kiri) dan CEO Bank Islam, Mohd. Muazzam Mohamed (berdiri kiri) serta Ketua Setiausaha Kementerian Pembangunan Wanita, Keuarga dan Masyarakat, Datuk Dr. Junaidah Kamarruddin (berdiri kanan) melihat Ketua Pegawai Perniagaan bank Islam Malaysia Berhad, Mizan Masram (duduk kiri) dan Ketua Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat, Zulkifli Ismail (duduk kanan) menandatangani memorandum persefahaman bagi program kebajikan sosial berasaskan platform ekonomi digital dalam mewujudkan masyarakat pintar ketika di Grand Hyatt, Kuala Lumpur. foto MOHD ADZLAN, 13 OGOS 2020.
Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun (tiga dari kanan) bergambar bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Saifuddin Abdullah (tiga dari kiri) dan CEO Bank Islam, Mohd. Muazzam Mohamed (dua dari kiri) serta Ketua Setiausaha Kementerian Pembangunan Wanita, Keuarga dan Masyarakat, Datuk Dr. Junaidah Kamarruddin (dua dari kanan), Ketua Pegawai Perniagaan bank Islam Malaysia Berhad Mizan Misram (kiri) dan Ketua Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat, Zulkifli Ismail (kanan) selepas menandatangani memorandum persefahaman bagi program kebajikan sosial berasaskan platform ekonomi digital dalam mewujudkan masyarakat pintar ketika di Grand Hyatt, Kuala Lumpur. foto MOHD ADZLAN, 13 OGOS 2020.