Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee (dua kanan) bersama Pengarah Urusan Padiberas Nasional Berhad (BERNAS), Ismail Mohamed Yusoff (dua kiri) melihat tanaman padi yang dipamerkan pada Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di antara kementerian dan syarikat peneraju di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.
Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee (dua kanan) menyaksikan pertukaran dokumen Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di antara Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar) MAFI, Datuk Haslina Abdul Hamid dengan Pengarah Urusan Padiberas Nasional Berhad (BERNAS), Ismail Mohamed Yusoff di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.
Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee bersama Ketua Pertanian Bersepadu FGV, Abdul Razak Aya (dua kanan) melakukan gimik perasmian Beras SAJI pada Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di antara kementerian dan syarikat peneraju di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.
Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee bergambar dengan barisan syarikat peneraju pada Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.
Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee melihat antara dron yang digunakan dalam pertanian pada Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di antara kementerian dan syarikat peneraju di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.
Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr. Ronald Kiandee melawat ruang pameran pada Sesi Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Projek Smart Sawah Berskala Besar (Smart SBB) di antara kementerian dan syarikat peneraju di Wisma Tani, Putrajaya. Foto HAZROL ZAINAL, 23 FEBRUARI 2021.