Penolong Pengarah Jualw TMT, LCK, Adrian Yu, Joyce Yap dan Pengarah Pemasaran dan Jualan TMT Eric Chan memotong riben sempena pembukaan cawangan ke 49 TMT di Paviliob Bukit Jalil di sini hari ini.

KUALA LUMPUR – Peruncit teknologi terbesar Malaysia Thunder Match Technology Sdn. Bhd. (TMT) membuka cawangan baharu yang ke-49 di Pavilion Bukit Jalil hari ini.

TMT yang meraikan ulang tahunnya ke-25  telah berkembang dengan kekuatan sejak kedai runcit pertama dibuka di Plaza Imbi pada tahun 1997.

TMT kini merupakan rangkaian platform runcit fizikal dan e-dagang yang menawarkan gajet teknologi terkini dengan konsep penyelesaian sehenti khusus untuk menyediakan pengguna dan pembeli pengalaman pembelian omni saluran yang konsisten secara dalam talian ke luar talian (O2O).

Pengalaman omni-channel O2O ialah pengalaman TMT yang istimewa.

Pengasas TMT, Adrian Yu berkata, pembukaan TMT Megastore terbaharu ini meneruskan usaha pihaknya untuk menghubungkan orang ramai kepada jenama teknologi dengan membekalkan rangkaian luas produk berkualiti untuk mempromosikan kehidupan yang lebih bijak.

”TMT Megastore yang baru dilancarkan terletak di Pavilion Bukit Jalil menawarkan pembeli pengalaman runcit eksklusif dengan rangkaian produk dan gajet teknologi berkualiti yang luas dan luas. Megastore juga termasuk perkhidmatan penyelenggaraan dan pembaikan di bawah satu bumbung,” katanya.

Bersempena pembukaan kedai itu, TMT menawarkan Belian Bintang Pembukaan Besar dari serendah RM1 dari 20-22 Mei dan acara kejutan berterusan di kedai ini.

TMT juga mengendalikan kedai konsep dan pengalaman untuk Acer, ASUS, HP, Huawei, Lenovo, OPPO, Samsung dan Vivo. Ia juga merupakan penjual semula dan pembekal perkhidmatan Apple yang sah. – MalaysiaGazette