Sebahagian orang awam masih kekal pemakaian pelitup muka ketika berada di kawasan tertutup selepas Menteri Kesihatan menyatakan pemakaian pelitup muka tidak lagi diwajibkan di dalam bangunan ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Plaza Metro Kajang, Selangor. Foto MUHD NA'IM, 08 SEPTEMBER 2022.
Sebahagian orang awam tidak memakai pelitup muka ketika berada di kawasan tertutup selepas Menteri Kesihatan menyatakan pemakaian pelitup muka tidak lagi diwajibkan di dalam bangunan ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Plaza Metro Kajang, Selangor. Foto MUHD NA’IM, 08 SEPTEMBER 2022.
Sebahagian orang awam masih kekal memakai pelitup muka ketika berada di kawasan tertutup selepas Menteri Kesihatan menyatakan pemakaian pelitup muka tidak lagi diwajibkan di dalam bangunan ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Plaza Metro Kajang, Selangor. Foto MUHD NA’IM, 08 SEPTEMBER 2022.
Orang awam dilihat kekal memakai pelitup muka semasa berada di premis tertutup selepas Menteri Kesihatan menyatakan pemakaian pelitup muka tidak lagi diwajibkan di kawasan tertutup ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di sekitar Kuala Lumpur. Foto AMIRUL SHAUFIQ, 08 SEPTEMBER 2022.