PRK CHINI : Tun M Tak Ada Pendirian, Selamat Tinggal Tun Mahathir – Ahmad Maslan

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan membidas sokongan secara terbuka bekas Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Tun Dr Mahathir Mohamad terhadap calon Bebas bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini, Tengku Datuk Zainul Hisham Tengku Hussin.

Kata beliau, tidak wajar untuk seorang pemimpin tertinggi parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) untuk menyokong calon Bebas, sedangkan parti itu tidak meletakkan calon pada PRK kali ini.

3 Komen

  1. Mahathir tidak ada party larr.. dia betul2 dan tidak salah sokong calon bebas pilihannya yang hairannya Hatok Der merayu-rayu kepada MP yang memiliki party menyokongnya serta dia “mengecualikan” diri untuk menyokong MP yang berkuasa dalam party lainnya.
    Dikesempatan ini izinkan aku mengucapkan “Selamat Pergi Semuga Tenang Disana” Hatok Der

  2. Tak tahu ler…apa nak jadi dengan atok ni…sepatutnya puluhan tahun lalu dia dah bertaubat. Betul kata DSAM tu, yg atok ni tak berpendirian…atas hati batunya ler dia hilang parti. Kan sekarang dah sasau… kalau orang sabah kata ini ketulahan sumpahan.

  3. tak ada pendirian apanya. itu lah pendirian dia. daripada undi umno lebih baik lah undi parti bebas. kan mahadir dah cakap umno parti perompak. tak kan rakyat nak sokong perompak. bersyubhat pun dosa juga. lain lah pas orang suci ulamak kenal tuhan. buat dosa pun tuhan ampun.

Comments are closed.