Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa memakaikan pelitup muka kepada penduduk warga emas ketika melakukan lawatan pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa mendengar penerangan ketika hadir pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa melambaikan tangan kepada pengamal media ketika hadir pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa beramah mesra dengan penduduk flat pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa mendengar penerangan ketika melawat ke persekitaran flat pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa beramah mesra dengan penduduk ketika melakukan lawatan pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.
Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa beramah mesra dengan penerima sumbangan pada Majlis Penyerahan Bantuan Makanan Asas dan Pelitup Muka di Flat Taman Segar, Cheras, Kuala Lumpur. foto AFIQ HAMBALI, 20 DISEMBER 2020.