Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob bertanyakan sesuatu dengan pesara tentera, Suria Mohamad Hassan (tengah) semasa membuat lawatan kebajikan yang sebelum ini tinggal di bawah jambatan Jalan Loke Yew dan telah dipindahkan ke Flat Sri Johor, Jalan Jelawat, Cheras. Foto SYAFIQ AMBAK, 22 JUN 2021.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menyampaikan sumbangan kepada anak-anak pesara tentera, Suria Mohamad Hassan semasa membuat lawatan kebajikan yang sebelum ini tinggal di bawah jambatan Jalan Loke Yew dan telah dipindahkan ke Flat Sri Johor, Jalan Jelawat, Cheras. Foto SYAFIQ AMBAK, 22 JUN 2021.
Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob bertanyakan sesuatu dengan anak pesara tentera, Mawar Suria (kiri) semasa membuat lawatan kebajikan yang sebelum ini tinggal di bawah jambatan Jalan Loke Yew dan telah dipindahkan ke Flat Sri Johor, Jalan Jelawat, Cheras. Foto SYAFIQ AMBAK, 22 JUN 2021.
Gelagat pesara tentera, Suria Mohamad Hassan bersama isteri dan anak-anaknya menerima sumbangan yang sebelum ini tinggal di bawah jambatan Jalan Loke Yew dan telah dipindahkan ke Flat Sri Johor, Jalan Jelawat, Cheras. Foto SYAFIQ AMBAK, 22 JUN 2021.