Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengimbas kad perakam waktu pada mesin elektronik pada hari pertama beliau memulakan tugas di pejabatnya sebagai Perdana Menteri ke-10 di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto JABATAN PENERANGAN MALAYSIA, 25 NOVEMBER 2022.
Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim tiba di Bangunan Perdana Putra untuk memulakan tugas pada hari pertama sebagai Perdana Menteri ke-10 di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto AFFAN FAUZI, 25 NOVEMBER 2022.
Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengimbas kad perakam waktu pada mesin elektronik pada hari pertama beliau memulakan tugas di pejabatnya sebagai Perdana Menteri ke-10 sambil diiringi Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Zuki Ali (kanan) di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto JABATAN PENERANGAN MALAYSIA, 25 NOVEMBER 2022.
Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengaminkan bacaan doa pada hari pertama memulakan tugas di pejabatnya sebagai Perdana Menteri ke-10 di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto JABATAN PENERANGAN MALAYSIA, 25 NOVEMBER 2022.
Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim memulakan tugasnya pada hari pertama di pejabatnya di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto JABATAN PENERANGAN MALAYSIA, 25 NOVEMBER 2022.
Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada hari pertama memulakan tugas di pejabatnya sebagai Perdana Menteri ke-10 di Kompleks Perdana Putra, Putrajaya. Foto JABATAN PENERANGAN MALAYSIA, 25 NOVEMBER 2022.