Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid diiringi ketua setiausahanya, Datuk Seri Ramlan Harun (tengah) melawat ruang pameran Risda ketika menghadiri ke Taklimat Pembangunan Risda di Ibu Pejabat Risda, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 07 FEBRUARI 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid bergambar kenangan dengan warga kerja ketika hadir ke Taklimat Pembangunan Risda di Ibu Pejabat Risda, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 07 FEBRUARI 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid mempengerusikan masyuarat Taklimat Pembangunan Risda di Ibu Pejabat Risda, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 07 FEBRUARI 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid diiringi ketua setiausahanya, Datuk Seri Ramlan Harun (kiri) melawat ruang pameran Risda ketika menghadiri ke Taklimat Pembangunan Risda di Ibu Pejabat Risda, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 07 FEBRUARI 2023.
Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid mengatakan sesuatu dengan ketua setiausahanya, Datuk Seri Ramlan Harun ketika hadir ke Taklimat Pembangunan Risda di Ibu Pejabat Risda, Kuala Lumpur. Foto HAZROL ZAINAL, 07 FEBRUARI 2023.