Wednesday, April 1, 2020
Home Tag Artis

Tag: artis

Grup Telegram artis hina netizen IQ rendah, lembu – Zarina

Zarina kini menjadi ‘sasaran’ beberapa artis yang dikatakan tidak berpuas hati dengan kenyataan lantangnya menegur sikap segelintir artis yang gemar menayang kemewahan namun mengharapkan bantuan kerajaan ketika Perintah Kawalan Pergerakan.

Minta bantuan khas, artis dikecam netizen di Twitter

Trending di Twitter hari ini reaksi yang pelbagai diutarakan oleh netizen. Sebanyak 345,000 Twit netizen memperdebatkan tentang artis Malaysia.

PRIHATIN: Kita artis, kita rakyat Malaysia, kita pasti akan dapat –...

Vokalis Search itu berkata, sebagai artis yang juga merupakan rakyat Malaysia, bantuan yang diumumkan kerajaan sudah pasti merangkumi golongan itu.

Kisah Pak Ya, rintihan artis dan Bantuan Prihatin Nasional…

BUKAN main kecoh lagi polemik artis yang meminta kerajaan membantu mereka di 'musim-musim' Covid-19 ni. Ramai yang membidas kerana beranggapan artis yang kaya sepatutnya...

Tabung bantu artis hilang pendapatan akibat PKP

Ayob berkata, penyata pendapatan dan perbelanjaan sumbangan itu akan dipaparkan di laman web Muzika Malaysia iaitu muzikamalaysia.com.

Hospital Putrajaya buat laporan polis video artis jejas imej petugas kesihatan

Dalam kenyataan hari ini, Pengarah Hospital Putrajaya Datuk Dr Nora'i Mohd Said berkata video pertama dipercayai milik seorang selebriti yang mempunyai impak tontonan tinggi. 

Nassier Wahab meninggal dunia

Penyanyi Datuk Nassier Wahab meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Petaling Jaya, pada jam 12.45 tengah malam tadi.

Ysuku: Shuib bengang kaitkan dengan artis

"Kita orang (artis) tak tunjuk tau benda-benda begitu dan tak buat pun. Kenapa perlu dipertontonkan dan benda itu memang tak bagus pun siap ada taruh duit lagi. Sebenarnya main motor nak kena tunjuk macam tu ya?" katanya.

Siapa kahwin nak cerai – Siti Nurhaliza

Saya bukanlah orang yang terbaik untuk memberikan pandangan atau nasihat mengenai isu ini, kata Siti.

8 artis jadi ikon AADK

Pemilihan artis sebagai ikon AADK dibuat kerana mesej jauhi dadah dapat disampaikan dengan lebih luas menerusi kaedah ini, terutama kepada golongan muda.