Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed melihat senjata yang berjaya dirampas dalam satu sidang media di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.
Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed menunjukkan senjata api yang berjaya dirampas dalam satu sidang media di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.
Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed melihat senjata api yang berjaya dirampas dalam satu sidang media di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.
Antara wang tunai USD yang berjaya dirampas dalam satu sidang media Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.
Antara jongkong emas yang berjaya dirampas dalam satu sidang media Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.
Antara senjata api yang berjaya dirampas dalam satu sidang media Ketua Polis Selangor, Datuk Arjunaidi Mohamed di Ibu Pejabat Daerah Klang Selatan, Selangor. Foto MOHD ADZLAN, 15 APRIL 2021.