Sebahagian penganut agama hindu melakukan upacara keagamaan awal dengan melakukan nazar membawa belanga susu di Kuil Sri Subramaniar Swamy bagi mengelakkan kesesakan ketika sambutan Thaipusam yang akan menjelang pada 18 Januari ini sebagai langkah mengawal penularan Covid-19 ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Batu Caves, Selangor. Foto AFFAN FAUZI, 12 JANUARI 2022.
Sebahagian penganut agama hindu melakukan upacara keagamaan awal di Kuil Sri Subramaniar Swamy bagi mengelakkan kesesakan ketika sambutan Thaipusam yang akan menjelang pada 18 Januari ini sebagai langkah mengawal penularan Covid-19 ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Batu Caves, Selangor. Foto AFFAN FAUZI, 12 JANUARI 2022.
Sebahagian penganut agama hindu hadir untuk melakukan upacara keagamaan awal di Kuil Sri Subramaniar Swamy bagi mengelakkan kesesakan ketika sambutan Thaipusam yang akan menjelang pada 18 Januari ini sebagai langkah mengawal penularan Covid-19 ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Batu Caves, Selangor. Foto AFFAN FAUZI, 12 JANUARI 2022.
Sebahagian penganut agama hindu melakukan persiapan untuk upacara keagamaan awal di Kuil Sri Subramaniar Swamy bagi mengelakkan kesesakan ketika sambutan Thaipusam yang akan menjelang pada 18 Januari ini sebagai langkah mengawal penularan Covid-19 ketika tinjauan lensa Malaysia Gazette di Batu Caves, Selangor. Foto AFFAN FAUZI, 12 JANUARI 2022.