Wednesday, July 6, 2022
Home Tag Vida

Tag: vida

Vida pula dipanggil SKMM berhubung video muzik raya

Saya tak tahu la nak cakap macam mana untuk lagu raya saya Muah Muah Raya’ Saya tak promote sangat laa setelah saya tengok Datuk Aliff dipanggil ke MCMC sebelum ini, kata Vida.

Vida mohon maaf kepada Anuar Zain

Saya tidak bermaksud, tidak berniat. Mungkin terlepas cakap atau gurauan tanpa sengaja. Saya tak boleh nak recall balik apa yang saya cakapkan itu. - Datuk Seri Vida.

GV8 pilih bulu, simpan Shidee buang SA.YA – Vida

Shidee pula nak disimpan… nak selamatkan… nampak sangat pilih bulu… bulu pahat tak keluar suara… tapi disimpan.. atas dasar apa? Legend? Kalau dah sah sah pancit? Nak selamatkan lagi, tulis Vida.

Vida rayu henti kutuk Rina

Tak baik (selalu) kutuk yang berhormat. Tolong jangan sindir, tulis Vida.

Bekas pembantu peribadi dedah kisah cinta terhalang dengan Vida

Sebagai lelaki, kalau cakap soal hati dan selama mengenali insan bernama Datuk Seri Vida itu, saya mengakui terpaut hati dan sayang kepadanya.

Vida cari calon suami sama taraf

Kalau ada jodoh sekali pun saya akan cari yang level level saya. Maksudnya dari segi umur, pengalaman, kaya of course, selorohnya.

Bendera putih: Vida mohon maaf

"Saya tiada niat nak menyombong walau sebesar zarah sekali pun. Adakah kamu ingat saya orang kaya yang sombong dan bongkak sampai tak ada belas kasihan pada golongan yang memerlukan?" soalnya.

Jangan bandingkan saya dengan Ebit Lew – Vida

Baru-baru ini, Vida telah dikecam segelintir netizen gara-gara meminta rakyat tidak berharap sahaja dengan kempen kibarkan bendera putih.

Vida nafi sengaja tunjuk menu mewah ketika PKP

Jelas Vida, program itu dilakukan secara berterusan sebelum PKP 1.0 lagi namun enggan menghebahkan kepada masyarakat di laman sosialnya.

Vida masih kaji beli Perak FC, kena tanggung skuad Piala Belia...

Bukan sekadar dalam Liga Super, skuad Piala Belia pun kena tanggung belaka, macam mana. Berapa overhead? soal Vida.