Najib Razak

KUALA LUMPUR – Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak menyatakan kebimbangannya apabila mulai ada syarikat di negara ini yang memberhentikan pekerja dalam keadaan penularan wabak Covid-19.

“Satu demi satu mula tumbang. Perniagaan tumbang. Pekerja hilang kerja. Keluarga hilang pendapatan.

“Saya beri amaran. Ini hanya permulaan. Kita perlu tindakan segera. Kita perlukan keputusan. We have no time to waste,” ujarnya yang juga Ahli Parlimen Pekan dalam media sosialnya malam ini.

Najib juga memuatnaik surat notis pemberhentian operasi Tower Regency Hotel & Aparment Sdn. Bhd mulai semalam di Facebooknya.- MalaysiaGazette

8 Komen

  1. Haiiiii najibbbb
    Sejak bila negara luar tak berminat nak melabur kat malaysia.
    Sejak kes [email protected] menggegarkan dunia.
    Sehingga negara luar mengelarkan ini kes terbesar rasuah & pengubalan wang haram yg melibatkan banyak negara.

    Kamu boleh kritik apa saja yg kamu rasa kamu boleh kritik.
    Tapi kamu lupa bahwa inilah sebahagian dari kesilapan kamu utk [email protected] yg bayar dgn harga yg sangat siksa.
    Sampai keanak cucu kami nanti.

    Saya nasihatkan.
    Wabak covid19 ini semakin mengganas.
    Mgkin kamu juga boleh dijangkiti, bila sebhagian rakyat Malaysia terus menyumpah kamu.

    Ramadhan dah makin dekat.
    Inilah masanya kamu, bertafakur disejadah.
    Masa kamu berkuasa sudah tamat.
    Muhasabah diri.
    Taubatkan diri.
    Mdh2 Allah akan beri kemaafan kepada kamu.
    Terutama dendam kamu yg tak berkesudahan kepada keluarga anwar ibrahim.

    Janganlah nak berangan-angan kamu akan menjadi pm lagi seperti tun.
    Tun ada wawasan.

    • Pandangan seorang pembangkang ,bila plk najib berdendam dg abang non ? Kau ni mungkin dengar cerita kot yg berdendam dlm diam ialah abang non kepada tun ,tun kepada najib x terbaca pun najib berdendam dg abg non

    • Pandangan seorang pembangkang ,bila plk najib berdendam dg abang non ? Kau ni mungkin dengar cerita kot yg berdendam dlm diam ialah abang non kepada tun ,tun kepada najib x terbaca pun najib berdendam dg abg non ,dasar perut busuk

  2. Ko tak pyh nk jadi anjing lh bro.. Ko ni mesti puak2 ph or dap kafir harbi.. Aku harap ko mmpus dlm kemunafikkn ya arif mulut busuk.. Ko klu bodoh n dajal tak pyh nk bcakap pasa 1mdb.. Kami harap DSN dpt menjalani hdp nya yg pnuh fitnah ini dgn hati yg tanang n sabar.. Inysllah Allah bersama DSN.. Takbir.. Aku harap manusia2 yg mcn anjing iblis ni di timpa musibah yg dasah drpd Allah, krna fitnah.mybe org fitnah tu, dia dah jilat jubor dap kafir harbi kot.

  3. Negara luar takut nak melabur sejak PH ambil alih.. Sejak korang asyik dgn peralihan kuasa. Sejak LGE tak reti nak mengurus ekonomi negara. Sejak anwar sebok nak jadi pm8. Sejak korang asyik u turn.. Ada paham arifff!!!

  4. Kau diam2 saja lah najib. Kau patut sedar dgn ketidakbolehan you melepaskan isu 1MDB sebelum PRU yg lalu…. UMNO/BN yg diasaskan oleh bapak kau telah rebah tersungkur. Sekarang kau diam2 jer ler….biar orang lain yg membaiki parti keramat tu.

  5. Aku pun hairan lah…. Ramai penyokong bosskuu…

    Komen aku, zaman najib sudah berlalu…. Hanya tinggal kenangan untuk anak cucu….. Bye2….

Comments are closed.