TERKINI : Ada Menteri Pujuk… “Ini Maruah dan Bukan Pengkhianat” – Mohd Sufian Mat

“Saya tidak sanggup untuk dilihat sebagai seorang yang tidak ada prinsip dalam memegang jawatan”.

Itu gesaan bekas Ketua Bahagian Bersatu Bangi, Mohd Sufian Mat Yunus yang mendedahkan beliau ada menerima panggilan telefon daripada seorang Menteri Perikatan Nasional (PN) sehari sebelum sidang media pembubaran parti bahagian yang dibuat hari ini.

5 Komen

  1. Keluarlah senab kamu dalam Bersatu tak nampak memberikan manfaat kepada agama bangsa dan tanahair. Kamu hanya lah penjilat nepotisme dan penyembah dewa penyangak. Kamu tak payahlah nal berjuang untuk melayu sebab sebsnyak 2 kali menjadi PM 4 DAN 7 dia klepet hak kesenangan orang melayu. Negarawan konon. Dialah Si Kitol dalam sejarah melayu.

  2. Kenapa lah…org2 ni nak ikut Tun M?..kebanyakan diorg ada kepentingan sendiri… konon ckp utk perjuangan Melayu n Islam.. kalo untuk kepentingan Melayu dan Islam tolonglah berpecah.. Yang Tun M ni… x serik2 lg.. beliau lah… penyebab org melayu berpecah belah.. tu pun nk ikut telunjuknya lg

  3. Mereka ni dah sedap minum air ketiak mamak2 dalam patty kutty kerala tu. Betul kata rpk mamak2 ni takkan mau iktiraf melayu lagi tinggi daripada dia orang seperti si kutty tu jadi mereka tubuh parti lain yang bertopeng melayu dan islam kononnya. Orang2 melayu islam janganlah diperbodohkan lagi. Ingat sejarah kitol.

Comments are closed.