Friday, July 1, 2022
Home Tag Kecewa

Tag: Kecewa

Maloney kecewa, serah nasib kepada FAM

Brad Maloney turut menyerahkan sepenuhnya kepada Persatuan Bolasepak Malaysia berhubung masa depannya bersama skuad muda negara.

Seksa beratur lebih 5 jam mahu ambil pasport, sistem online menyusahkan

Lebih mengecewakan, apabila sudah berjam-jam menunggu mereka dipaksa pulang oleh kakitangan Imigresen bertugas atas alasan kehabisan nombor giliran.

Sabah kecewa isu Saddil Ramdani

Sabah FC kecewa dengan laporan yang memetik Saddil mendakwa pihak pengurusan pasukan itu enggan melepaskannya untuk pasukan kebangsaan Indonesia, di mana alasan itu dianggap 'tidak munasabah'.

Pemuda UMNO kecewa dengan jawapan Tengku Zafrul

"Saya tidak merasakan semua 6.3 juta rakyat akan mengeluarkan wang simpanan mereka sehingga memberikan implikasi RM63 bilion. Jika dilihat trend pengeluaran i-Citra pun hanya RM21 bilion. Takkan lah pengeluaran kali terakhir sampai RM63 bilion?" soalnya.

Kaya dan popular tidak jamin adab dan tahap intelektual – Fazley

Kasihan insan yang gemar mencari publisiti secara kurang ilmiah dan seperti tiada adab semata-mata untuk mencari rezeki. Elokkah jika dijadikan contoh anak muda yang baru nak belajar menjadi usahawan? - soal Fazley

Yusry kecewa pilih pelakon ikut jumlah pengikut media sosial

Tetapi, penyiar tetap mahu ‘pelakon’ itu. Saya pula yang ditukar. Situasi drama televisyen tempatan adalah angkara penyiar itu sendiri! tulisnya.

Pas sedikit kecewa BN Bertanding Semua Kerusi #MGFlash

Pas sedikit kecewa BN Bertanding Semua Kerusi #MGFlash

Pemuda UMNO Kecewa Pengeluaran “One-Off” KWSP Tidak Dibentang Dalam Bajet 2022...

Pemuda UMNO Kecewa Pengeluaran “One-Off” KWSP Tidak Dibentang Dalam Bajet 2022 #MGFlash

Pemuda UMNO kecewa masih ada tuntutan rakyat tak dipenuhi

"Namun antara yang menjadi harapan besar majoriti rakyat iaitu Pengeluaran Simpanan KWSP i-Citra RM10,000 secara one-off yang tidak dimasukkan oleh kerajaan dalam pembentangan bajet semalam," kata Asyraf Wajdi.

Vaksin: Ibu kecewa masyarakat tular berita tak betul mengenai anak

“Ada yang kata anak saya tak makanlah, tak cukup tidurlah...padahal makan, tidur cukup. Sebelum pergi memang akan suruh mereka makan. Lepas tu yang akak paling kecewa bila dia kata anak akak dah meninggal,” luah Ulfah Mat Daris, 42.